«Μασούντ και Χατζισαφί να σεβαστούν τα συμβόλαιά τους και να αγωνιστούν»

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος ζητάει από τους Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί να σεβαστούν τα συμβόλαιά τους και να αγωνιστούν κανονικά την Πέμπτη, στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπενθυμίζεται πως το Ιράν έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ και δεν επιτρέπει στους Ιρανούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται κόντρα σε ομάδες του Ισραήλ στα κύπελλα Ευρώπης. Ο Πανιώνιος σεβόμενος τους δύο παίκτες δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του πρώτου αγώνα, όμως στον επαναληπτικό που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη τους καλεί να αγωνιστούν διότι η ομάδα τους έχει ανάγκη.

Εάν οι δύο διεθνείς Ιρανοί ποδοσφαιριστές επιλέξουν να τεθούν στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για τον αγώνα της Πέμπτης ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κυρώσεις στην εθνική τους και προβλήματα με τη χώρα τους. Από την άλλη όμως από τη συγκεκριμένη απόφαση ίσως εξαρτηθεί και το μέλλον τους στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σεβόμενη απόλυτα την απόφαση των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί, δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ. Πλέον όμως για την ρεβάνς που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη. Άλλωστε παίκτες αυτού του επιπέδου, έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, γι’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια. Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαιά τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με το στόχο την πρόκριση της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή