Νεκρός από πυροβολισμό έξω από το μαγαζί του ο ράπερ Nipsey Hussle

Print Friendly, PDF & Email

Ο ράπερ Nipsey Hussle έπεσε νεκρός από πυροβολισμό έξω από το κατάστημα ρούχων του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ. Συνολικά πυροβολήθηκαν τρεις άνθρωποι, ο ένας έγινε γνωστό πως πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, χωρίς εκείνη την ώρα να γίνει γνωστή η ταυτότητα του.

Οι Los Angeles Times και το NBC επικαλούμενα αστυνομικές πηγές μετέδωσαν πως ο νεκρός είναι ο ράπερ Nipsey Hussle. Ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Eric Garcetti έγραψε στο Twitter.

«Είμαστε δίπλα στους κοντινούς ανθρώπους του Nipsey Hussle και καθέναν που αγγίζει αυτή η η τραγωδία. Το Λος Άντζελες πληγώνεται βαθιά κάθε φορά που μια νέα ζωή χάνεται εξαιτίας παράλογης χρήσης όπλων.

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων βοηθάει τις οικογένειες να διαχειριστούν το σοκ και το πένθος τους». Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η κατάσταση των άλλων δύο ατόμων που πυροβολήθηκαν είναι σταθερή.

Ο δράστης διέφυγε, ενώ δεν υπήρξαν συλλήψεις. Ο Νipsey Hussle γεννήθηκε το 1985 και ήταν υποψήφιος στα φετινά βραβεία Grammy για το άλμπουμ του, Victory Lap.

ΠΗΓΗ: lifo

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή