Οι διαιτητές των Σερρών αρνούνται να σφυρίξουν τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Print Friendly, PDF & Email

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Σερρών στον Εθνικό Σιδηροκάστρου για τα όσα έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης του αγώνα του με τον Πανσουλιακό για το κύπελλο οποίος είχε διακοπεί στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Πανσουλιακού, η ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και -2 από το επόμενο πρωτάθλημα, η έδρα τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ε.Π.Σ. Σερρών προσανατολίζεται στο να διευθύνουν τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Εθνικού Σιδηροκάστρου διαιτητές από άλλες Ενώσεις. Άλλωστε όπως αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χρήστος Ιωαννίδης κάποιοι διαιτητές δήλωσαν κώλυμα στην επιτροπή ότι δεν θέλουν να σφυρίξουν παιχνίδια του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:

«17-01-18 ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ(ΔΙΕΚΟΠΗ). Κατακυρώνεται ο αγώνας με τέρματα (3-0) υπέρ του σωματείου Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ. Από το σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από την τρέχουσα περίοδο και δύο (2) βαθμοί από την επόμενη αγωνιστική και ποινή στέρησης από του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για τρεις (3) αγωνιστικές. Επιβολή χρηματικής ποινής 500€ (Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ και του Π.Κ.)».

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή