Ο “μέθυσος διαιτητής”, οι “γελοίοι συνάδελφοι” και η συγγνώμη στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Print Friendly, PDF & Email

Τον περασμένο Αύγουστο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου προχώρησε στην καταγγελία ότι ο διαιτητής της Ενωσης του Ρωμανός Κυριακίδης πήρε παράτυπα μεταγραφή στην ΕΠΣ Λασιθίου δίχως καμία ενημέρωση και συναίνεση από πλευράς ΕΠΣ Ηρακλείου και προτάθηκε μάλιστα να συμμετάσχει στα σεμινάρια της ΚΕΔ ως υποψήφιος διαιτητής Γ’ Εθνικής.

Τώρα ο διαιτητής Κυριακίδης έρχεται ξανά στο προσκήνιο εξαιτίας μίας ανάρτησής του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook στην οποία έχει ανεβάσει ένα βίντεο με έναν μεθυσμένο διαιτητή στέλνοντας μήνυμα προς τους συναδέλφους του:

«Προς όλους τους «φίλους» μου και δήθεν συναδέλφους μου που μήνες τώρα με έχουν χαρακτηρίσει ως έναν μέθυσο διαιτητή. Θέλω να δουν αυτό το βίντεο και να μου βρουν τις διαφορές! Είστε το λιγότερο γελοίοι. Προς: ΕΠΣ Ηρακλείου και Νέα Κρήτη. Φιλάκια».

Η ανάρτησή του ασφαλώς προκάλεσε αντιδράσεις αφού εμπλέκει σε αυτήν και την ΕΠΣ Ηρακλείου, ωστόσο με νέο ποστ στο Facebook ο νεαρός διαιτητής ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη καθώς δεν υπήρξε πρόθεση μομφής προς την ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά η αναφορά του αφορούσε αποκλειστικά συναδέλφους του.

Αναλυτικά η νέα του ανάρτηση:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή