Υπό παραίτηση ο Ελβετός διαιτητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ διότι τον έβγαλαν ψεύτη (vid)!

Print Friendly, PDF & Email

Ο διαιτητής που επέλεξε η ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League 1 βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε μία πολύ περίεργη ιστορία στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Ο Στέφαν Κλόσνερ τον περασμένο Μάιο είχε διευθύνει την αναμέτρηση Ξαμάξ – Ααράου για τα πλέι οφ της ανόδου στην Ελβετία. Σε εκείνο το ματς ο Κλόσνερ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ραφαέλ Νουτσόλο της Ξαμάξ καθώς όπως υποστήριξε ο διεθνής ρέφερι τον έφτυσε.

Ο παίκτης της Ξαμάξ αρχικά τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο στην έφεση που άσκησε αθωώθηκε διότι έπειτα από εξέταση του βίντεο η πειθαρχική επιτροπή έκρινε πως δεν προκύπτει από πουθενά ότι έφτυσε τον Κλόσνερ.

Εν ολίγοις ο Ελβετός διαιτητής θεωρήθηκε ψεύτης από την ομοσπονδία της χώρας του και όπως ήταν φυσικό ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό διαιτησία στο φινάλε της σεζόν σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Τι πρέπει να κάνω για να με πιστέψετε; Που οδηγεί όλο αυτό; Δεν το χρειάζομαι όλο αυτό. Έχω ανάγκη να περνάω αλλιώς τα Σαββατοκύριακά μου. Είναι κάτι που έχω αποφασίσει».

Παρακάτω το βίντεο με τη φάση που δείχνει κόκκινη κάρτα ο Κλόσνερ στον Νουτσόλο, μετά το 2:20

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή