Πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Ολυμπιακό για δυσφήμιση

Print Friendly, PDF & Email

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, για την τοποθέτηση της ΠΑΕ που έγινε το περασμένο Σάββατο (26/1).

Ο Ολυμπιακός με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ 0-2, διέρρευσε θέση με την οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ιβάν Σαββίδη, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η θέση αυτή φαίνεται πως κρίθηκε βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ ως δυσμενή κρίση κατά των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων και για αυτόν τον λόγο ασκήθηκε δίωξη εναντίον των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι κινδυνεύουν με πρόστιμο 20.000 – 50.000 ευρώ.

Είναι η πρώτη δίωξη που ασκείται κατά του Ολυμπιακού επί διοίκησης Γραμμένου. Ενδιαφέρον θα έχει η υπεράσπιση των “ερυθρόλευκων” και αν θα υιοθετήσουν ή όχι την “τοποθέτηση”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Από τον Aναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή