«Ο Σαββίδης δεν έκανε ποτέ παράπονα γιατί δεν έβαλα συγκεκριμένους παίκτες να παίξουν»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φιλοξενήθηκε στη ρουμανική τηλεοπτική εκπομπή «Digi Sport Matinal» και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη και την στήριξη που του παρείχε για να αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ένας πρόεδρος που επενδύει χρήματα και δίνει πολλά στους παίκτες, θέλει να τους βλέπει και να παίζουν. Αν το δεχτείς, ως προπονητής, παίρνεις ρίσκο, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τον σεβασμό του συνόλου. Αν δεχτείς αυτό που σου λέει κάποιος από έξω, χωρίς να μιλήσεις κι εσύ, τότε χάνεις το σεβασμό των παικτών και όλα γίνονται πιο περίπλοκα.

Με τον κ.Σαββίδη είχαμε μία κουβέντα μαζί με τους παίκτες, όπου σημείωσε ότι ήθελε να δει συγκεκριμένα πρόσωπα να παίζουν. Τρεις ημέρες μετά είχαμε παιχνίδι και κανείς από αυτούς δεν έπαιξε. Ποτέ δεν μου είπε ότι δεν έκανα αυτό που μου ζήτησε, μετά από αυτό. Κέρδισα τον σεβασμό των παικτών μου και τώρα ξέρω ότι το έκανε για να με βοηθήσει.

Όταν ξεκίνησα στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Μετά από μία ισοπαλία, έγινε ένα πάρτι, ήρθαν και κάποιοι τραγουδιστές και όλα ήταν πολύ ωραία. Τότε, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε μπροστά σε όλους, στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο, στη διοίκηση και είπε “ο Ραζβάν είναι ο προπονητής, όλοι θα πρέπει να είστε δίπλα του, να είστε μαζί του και να σέβεστε ό,τι σας λέει. Αν κάποιος δεν θέλει να το κάνει αυτό, μπορεί να φύγει”. Ήταν πολύ ξεκάθαρος κι από εκεί και μετά, πήραμε τα πάνω μας…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή