“Παζάρι” ΕΠΟ με τις Αμαζόνες για να παραιτηθούν απ’το δικόγραφο σε 5 ημέρες

Print Friendly, PDF & Email

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ “με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, δίδεται προθεσμία πέντε (5) ημερών στο σωματείο “Αμαζόνες Κορινθίας 2013″, προκειμένου να παραιτηθεί από το δικόγραφο και το δικαίωμα της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σε αντίθετη περίπτωση η Ε.Π.Ο. θα προχωρήσει σε διαγραφή του σωματείου από τη δύναμή της.”

Όπως συνέβη και στην περίπτωση των δύο σωματείων της ΕΠΣ Ηρακλείου, που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια ζητώντας την ακύρωση της εκλογικής ΓΣ της ΕΠΟ, έτσι και στην περίπτωση του σωματείου της ΕΠΣ Κορινθίας, που κατάφερε να ματαιώσει, δυνάμει δικαστικής απόφασης, την έκτακτη ΓΣ για την “κάρτα υγείας”, παρότι το αδίκημα, της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, έχει τελεστεί, η ομοσπονδία “παζαρεύει” την επιβολή της προβλεπόμενης από το καταστατικό “εξοντωτικής” ποινής με την παραίτηση από το δικόγραφο.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα κάνει η ΕΠΟ σε περίπτωση που όντως εντός πέντε ημερών το σωματείο παραιτηθεί από το δικόγραφο.

Θα αναζητήσει τρόπους ώστε να γίνει η ΓΣ με θέμα την με θέμα την «συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράσταση ή μη της ΕΠΟ ως πολιτικής αγωγής στη δίκη για την Κάρτα Υγείας Ποδοσφαιριστή», ή θα βολευτεί με την απόφαση ακύρωσης της ΓΣ και δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή