ΠΑΟΚ: ”Ο Άρης πήρε μια νίκη που γι’ αυτόν ισοδυναμεί με παράσημο σεζόν”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την λήξη της αναμέτρησης, σχολίασε την νίκη του Άρη στην περιγραφή του παιχνιδιού στην επίσημη σελίδα της ομάδας κάνοντας λόγο για «νίκη που ισοδυναμεί για τον Άρη με παράσημο σεζόν.»

Με τίτλο: «Έχασε τις ευκαιρίες, έχασε το ματς», ο ΠΑΟΚ στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του, στο παράξενο και όχι πάντα δίκαιο ποδόσφαιρο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Παράξενο, άγριο, όχι πάντα δίκαιο, ενίοτε σκληρό. Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε τις δικές του ευκαιρίες στο καλό του διάστημα. Ο Άρης ήταν κυνικός. Ό,τι τελική έκανε, την έστειλε στα δίχτυα. Και με όπλο την ψυχολογία πήρε μία νίκη που την περίμενε πάρα πολλά χρόνια και γι’ αυτόν ισοδυναμεί με παράσημο σεζόν.

Στα πρώτα 45 λεπτά το ματς ήταν μαγική εικόνα. Ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη κυριαρχία. Προηγήθηκε νωρίς με τον Σφιντέρσκι κι έχασε τεράστια ευκαιρία να τελειώσει τον αντίπαλό του με τον Μίσιτς.

Οι γηπεδούχοι τη μοναδική φορά που πέρασαν τη σέντρα σκόραραν με τον Λάρσον. Και πάλι, όμως, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έπαιζε ποδόσφαιρο και δημιουργούσε. Άλλες δύο μεγάλες φάσεις με Σφιντέρσκι , Λημνιό. Και πάλι ο Άρης σκόραρε! Με κεφαλιά του Βέλεθ.

Το τρίτο γκολ ήταν… δώρο κι έκοψε τα πόδια των παικτών του Φερέιρα καθώς μπήκε με τη σέντρα της επανάληψης. Μετά μίλησε η ψυχολογία. Ο Άρης πήρε τα πάνω του κέρδισε μονομαχίες και με τον ΠΑΟΚ όλο στην επίθεση έφτασε και σε τέταρτο γκολ με τον Σάσα.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει, μείωσε σε 4-2 με τον Μάτος , προσπάθησε για την ανατροπή μέχρι το φινάλε, μα άφησε τους τρεις βαθμούς στο Χαριλάου».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή