Παρενόχλησε σερβιτόρα και εκείνη τον πέταξε στον σκουπιδοτενεκέ

Print Friendly, PDF & Email

Μια νεαρή σερβιτόρα δέχτηκε άσεμνη σεξουαλική χειρονομία από άγνωστο άνδρα, αλλά με μια κίνηση που θα ζήλευε και αθλητής της πάλης, τον άρπαξε και τον πέταξε στον σκουπιδοτενεκέ του καταστήματος που εργάζονταν.

Η Εμιλία Χόλντεν, 21 χρονών, εργάζονταν στο κατάστημα Vinnie Van Go-Go στην Σαβάννα της Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας την παρενόχλησε, κάτι που φάνηκε αργότερα και από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως φάνηκε και η αντίδραση της νεαρής κοπέλας, η οποία άρπαξε τον δράστη και τον πέταξε. Όταν η αστυνομία κλήθηκε να δει τη σκηνή από τις κάμερες, συνέλαβε αμέσως τον άνδρα ο οποίος πέρασε δύο νύχτες στα κρατητήρια.

Μιλώντας για το περιστατικό η Εμιλία Χόλντεν τόνισε πως «έκανα αυτό ακριβώς που ένιωσα καλύτερο. Πέταξα τον άνδρα κάτω και οι συνάδελφοί μου τηλεφώνησαν στην αστυνομία. Μόλις οι αστυνομικοί είδαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τον συνέλαβαν αμέσως. Κάθισε στη φυλακή δύο μέρες και έτσι κατά τη γνώμη μου πήρε αυτό που άξιζε».

Με τον τρόπο αυτό, η Χόλντεν έστειλε ένα μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που έχουν υποφέρει από σεξουαλική επίθεση στον εργασιακό τους χώρο.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή