Πειθαρχικές διώξεις στον Κούγια για Λάμπρου και το ξέσπασμά του μετά το Ξάνθη-ΑΕΛ

Φωτογραφία αρχείου
Print Friendly, PDF & Email

Δύο πειθαρχικές διώξεις άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων στον Αλέξη Κούγια για όσα είπε κατά του διαιτητή Λάμπρου μετά το Ξάνθη-ΑΕΛ, αλλά και του γενικότερου ξεσπάσματός του τις τελευταίες ημέρες.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής: «Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν δύο Πειθαρχικές Διώξεις εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισα Αλέξιου Κούγια.

Η πρώτη με βάση τα άρθρα 20 Α παρ.1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και η δεύτερη με βάση τα άρθρα 20 Α παρ.1, 2 και 3α, β, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί”, ο οποίος κατηγορείται για “δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων”, κινδυνεύει με πρόστιμο από 20.000-40.000 ευρώ, που ενδέχεται να διπλασιαστεί σε περίπτωση που κριθεί ένοχος και για τις δύο περιπτώσεις.

Πλέον, μένει να δούμε τη στάση που θα κρατήσει ο Αλέξης Κούγιας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Θα υποστηρίξει τα λεγόμενά του ή θα ανασκευάσει τις δηλώσεις του;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή