Πουρσανίδης: «Ο ΟΦΗ στήριξε τον Λυσάνδρου γιατί συσπειρώνει και όχι την ΑΕΚ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης μίλησε στο Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA, τονίζοντας πως ο κρητικός σύλλογος θα εξετάσει και τις δύο προτάσεις που έχει, αλλά και για την επιλογή του ΟΦΗ να στηρίξει τον Μηνά Λυσάνδρου για την προεδρία της Super League.

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

«Ο ΟΦΗ πήρε τα λιγότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ούτως ή άλλως η πρώτη δόση δόθηκε τον Οκτώβριο. Αυτό που θα κάνουμε είναι να δούμε τις δύο προτάσεις. Μέχρι στιγμής έχουμε συμβόλαιο με τη Nova και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα επιλέξουμε την καλύτερη πρόταση για τον ΟΦΗ».

Για τις εκλογές στη Superleague:

«Για εμένα ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι μια μεγάλη ελπίδα γιατί συσπειρώνει. Ο ΟΦΗ δεν είναι απέναντι στον οποιονδήποτε που θέλει το καλό του ποδοσφαίρου. Εμείς επιλέξαμε να ψηφίσουμε τον Λυσάνδρου και όχι την ΑΕΚ. Το ιδανικό θα ήταν να είναι μαζί και τα δύο πρόσωπα όμως αφού δεν μπορεί να γίνει αυτό επιλέξαμε τον Μηνά. Επιτέλους συμφωνήσαμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Πρώτη φορά ο πρώτος θα παίξει πλέι – οφ. Τις δύο πρώτες φορές που πήγα στην Σούπερ Λιγκ, δεν μίλησα καθόλου. Θα πρέπει επιτέλους και αυτός είναι ένας στόχος του Μηνά Λυσάνδρου, να κάτσουν μαζί όλες οι μεγάλες ομάδες και να συνεργαστούν για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δεν υπάρχει προϊόν τότε δεν θα ασχολείται κανείς».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή