Προσφυγή ΠΑΟ για να μην πληρώσει 500.000 ευρώ στον Βέμερ

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ μέχρι την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ στο Βέμερ προκειμένου να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί και να μην συνεχίσουν να του αφαιρούνται τρεις βαθμοί από κάθε αγώνα -στους εννέα βαθμούς προβλέπεται υποβιβασμός- οι «πράσινοι» προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας να διευκρινίσει αν πρέπει να καταβληθεί όλο το ποσό – όπως λέει η απόφαση του ίδιου Δικαστηρίου – ή αν πρέπει να δοθεί μόνο η πρώτη δόση.

Στην προσφυγή ο ΠΑΟ υποστηρίζει ότι δεν προβλέπεται η απώλεια ρύθμισης επειδή δεν καταβλήθηκε η πρώτη δόση, ούτε προβλέπεται να πάψει να υφίσταται η δοσοποίηση.

Ειδικότερα ο Παναθηναϊκός ζητεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο να διευκρινίσει την εν λόγω απόφαση, ότι η ποινή ενεργοποιείται μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή και να διευκρινίσει ότι η ποινή ενεργοποιείται επειδή δεν κατεβλήθη μία δόση οφειλής.

Αν δεν υπάρξει ερμηνεία της απόφασης ο Παναθηναϊκός ζητεί την αναστολή της απόφασης, έως την επίλυση του σχετικού θέματος από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην οποία επίσης έχει απευθυνθεί ζητώντας να διευκρινίσει αν πρέπει να καταβληθεί στο Βέμερ όλο το ποσό ή μόνο η πρώτη δόση.

Ο Βέμερ ζητεί τόκους και δικαστικά έξοδα

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε όμως και ο Βέμερ ο οποίος ζητεί να διορθώσει την απόφασή του και να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να του καταβάλει εκτός από τις 500.000 τους νόμιμους τόκους και τα δικαστικά έξοδα ύψους 300 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο ξέχασε να τα συμπεριλάβει στην τελευταία απόφασή του ενώ είχαν συμπεριληφθεί σε παλαιότερες αποφάσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή