“Πήγα κατηγορούμενος γιατί είχε κόντρα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη”

Print Friendly, PDF & Email

Στη δίκη του Κoriopolis, που συνεχίζεται στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατέθεσε την Παρασκευή (14/9) ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γ. Σπανός αλλά κατά την κατάθεση του αναφέρθηκε στην υπόθεση της επονομαζόμενης “εγκληματικής οργάνωσης”, όπως ήταν η αρχική κατηγορία η οποία μεταβλήθηκε, λέγοντας: «Εγώ πήγα κατηγορούμενος γιατί είχε κόντρα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη. Και την πληρώσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Πήγα κατηγορούμενος γιατί κάποιος τρίτος είπε ότι σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό έβαλα τέσσερις αναπληρωματικούς. Και περνάω σήμερα αυτή την περιπέτεια που με ανάγκασε να παραιτηθώ από την προεδρία του Ατρόμητου».

Για την υπόθεση του Κοriopolis ούτε ο Σπανός, ούτε ο Πηλαδάκης που επίσης κατέθεσε ως μάρτυρας εισέφεραν κάτι ουσιώδες στη διαδικασία.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην επιμείνει στο να καταθέσουν και οι υπόλοιποι μάρτυρες της λίστας αφού δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα.  Πρόκειται για πρόσωπα όπως οι Ν. Πατέρας, Β. Μητρόπουλος, Β. Γκαγκάτσης κ.α.

Με αυτήν την απόφαση το κομμάτι των καταθέσεων των μαρτύρων έκλεισε και η δίκη θα συνεχιστεί με τους μάρτυρες υπεράσπισης και τα αναγνωστέα έγγραφα.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί άλλες τρεις συνεδριάσεις στις 17/9, 26/9, και 28/9.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή