Συζητείται την Πέμπτη 5/7 η προσφυγή κατά των εκλογών στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Print Friendly, PDF & Email

Προσφυγή κατά των εκλογών της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στις οποίες επανεξέλεγη ο Τ. Παπαχρήστος έκαναν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο επικεφαλής του αντίπαλου συνδυαμού, Γ. Λαγούδης και δύο σωματεία.

Η υπόθεση θα συζητηθεί την Πέμπτη 05.07.2018 στις 16.00.

Πρόκειται για προσφυγή “του Γεωργίου Λαγούδη -επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στις εκλογές της 11/6/2018 της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, του σωματείου με την επωνυμία «ΑΦΣ ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» και του σωματείου με την επωνυμία «ΑΠΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ» κατά του δευτεροβάθμιου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που εδρεύει στο Μεσολόγγι και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ της 11/06/2018 με την οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιου αυτής και τα λοιπά όργανα διοίκησης ( αναπληρωματικά μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή).

Στο πινάκιο της ίδιας συνεδρίασης βρίσκονται:

1. Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.306/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ /ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή JENS ALEXANDER WEMMER.

2. Η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 316/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ.

3. Η προσφυγή του σωματείου «ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ» κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή