Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΣΠΟΡ FM: Τέλος ο διευθυντής του σταθμού

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζονται οι ριζικές αλλαγές στον ΣΠΟΡ FM, καθώς μετά τις αποχωρήσεις των Παπαθεοδώρου- Βασιλαρά, την απομάκρυνση του Κώστα Μανωλιουδάκη και της Μαρίας Μπαλικούρα, αλλά και των Κυφωνίδη- Διόγου, ήρθε και η πιο «βαριά» εξ όλων.

Ο διευθυντής του σταθμού Γιώργος Κοσμάς αποτελεί εδώ και λίγη ώρα παρελθόν, καθώς οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται μετά την ανάληψη καίριου ρόλου στα media του Γιάννη Αλαφούζου από την Εύη Κουτσαυτάκη και τη νέα γραμμή που επιχειρεί να χαράξει ο σταθμός.

Στη θέση του Γιώργου Κοσμά διευθυντής θ’ αναλάβει ο Βάιος Τσούτσικας, ένας από τους πιο παλιούς δημοσιογράφους του ΣΠΟΡ FM με πολύχρονη «θητεία» στον σταθμό. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για προσωρινή λύση, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κρούση για τη θέση του διευθυντή έγινε και σε άλλους 4 δημοσιογράφους, οι οποίοι απάντησαν αρνητικά.

Μετά την αναμενόμενη αποχώρηση του Γιώργου Κοσμά (εδώ και καιρό υπήρχε η σχετική φημολογία), αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα πρόκειται για την τελευταία του κύματος απολύσεων ή θ’ ακολουθήσουν κι άλλες, όπως ακούγεται εντόνως τις τελευταίες μέρες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

Αποχωρεί από τον ΣΠΟΡ FM ο μέχρι σήμερα διευθυντής του σταθμού Γιώργος Κοσμάς.

Ο Γ. Κοσμάς, από τη θέση του, συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού του Ομίλου του ΣΚΑΙ.

Η διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί για την καλή συνεργασία και εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή