Σόου ο Βασιλακάκης, έπιασε πέναλτι ο Γιαννιώτης, φουλ για Ευρώπη ο Ατρόμητος

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ατρόμητος έπειτα από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη επέστρεψε στα τρίποντα κερδίζοντας 3-1 τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Ο Πλατανιάς ήταν εμφανώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε δίκαια στο 24ο λεπτό με τέρμα του Ν’Σικουλού. Οι Χανιώτες μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και στο δεύτερο μέρος, όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε το πέναλτι του Μπούτνικ στο 48′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χατζηισαΐα να κάνει καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Μπούτνικ.

Ο Ατρόμητος έπειτα από αυτές τις καθοριστικές ενέργειες των Γιαννιώτη και Χατζηισαΐα απομάκρυνε τον εκνευρισμό που είχε στο πρώτο 45λεπτο, άρχισε να παίρνει ψυχολογία και στο 61′ με απίθανο ψαλιδάκι του Βασιλακάκη έφτασε στην ισοφάριση (1-1). Η ανατροπή φαινόταν πως είναι πλέον θέμα χρόνου και στο 71′ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Βάντερσον και έγραψε το 1-2. Το κερασάκι στην τούρτα του Ατρόμητου έβαλε εκ νέου ο Βασιλακάκης στο 76′ με άλλο ένα εντυπωσιακό γκολ, αυτή τη φορά με τρομερό βολές έξω από την περιοχή.

Για τον Πλατανιά, που την ερχόμενη αγωνιστική παίζει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα με τον Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του την 14η αγωνιστική υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Βαθμολογία
ΑΕΚ 27
Ολυμπιακός 26
ΠΑΟΚ 25
Ατρόμητος 24
Πανιώνιος 19
Αστέρας Τρίπολης 18
Ξάνθη 17
ΠΑΣ Γιάννινα 16
Παναθηναϊκός 15
Λεβαδειακός 15
Λαμία 15
Παναιτωλικός 14
ΑΕΛ 14
Απόλλων 11
Κασσιόπη 11
Πλατανιάς 6

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή