Τέλος ο Ίβιτς υποστηρίζουν οι Σέρβοι, διέψευσε άμεσα ο ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Σερβικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Βλάνταν Ίβιτς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μετά την αποτυχία του να οδηγήσει τον Δικέφαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του, που είναι ο πολύπειρος, Ρουμάνος, Μιρτσέα Λουτσέσκου (πατέρας του πρώην τεχνικού της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου).

Πάντως στο ίδιο δημοσίευμα, οι Σέρβοι γράφουν και για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, αναφέροντας λανθασμένα πως θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -6 καθώς δεν γνωρίζουν προφανώς πως η αφαίρεση αφορά τα play-offs αφού δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η βαθμολογία τους.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα στο σερβικό δημοσίευμα διαψεύδοντας τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Ίβιτς παραιτήθηκε. «Δεν έχουμε στα χέρια μας καμία παραίτηση του Ίβιτς», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, μετά τον ηλεκτρονικό σερβικό Τύπο και ο ρουμανικός αναφέρει ότι ο Λούμπος Μίχελ προσπαθεί να κλείσει τον Μιρτσέα Λουτσέσκου για λογαριασμό του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνοντας πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή