Τα καπνογόνα σε ματς παιδικού πρωταθλήματος προκάλεσαν διακοπή λόγω φωτιάς!

Print Friendly, PDF & Email

Πρόβλημα από το πουθενά δημιουργήθηκε στον αγώνα Αρένα-Ευκλής (5-1) για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καθώς ξέσπασε φωτιά κοντά στο γήπεδο λόγω της ρίψης καπνογόνων από κάποιους στο 60’, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο δεύτερο γκολ της Αρένα.

Όπως ήταν λογικό, ο διαιτητής Θωμάς Αλεξίου διέκοψε την αναμέτρηση, με την Πυροσβεστική να φτάνει αμέσως στο σημείο, ενώ η φωτιά περιορίστηκε και λόγω της άμεσης επέμβαση των ανθρώπων του στίβου που προπονούνταν εκεί κοντά.

«Φωτιά από ανεγκέφαλους σήμερα στις καλαμιές στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα δίπλα… Ευτυχώς, οι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, προπονήτριες, φίλοι αθλούμενοι των σωματείων στίβου της Ρόδου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου έκαναν τα μέγιστα να μην εξαπλωθεί. Με την αγάπη, το χιούμορ, την υπομονή και το ήθος που διακρίνει τον κάθε ένα και κάθε μία ξεχωριστά, καταφέραμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκρισή της και την κατάσβεσή της. Μπράβο σε όλους μας! Ντροπή στους γνωστούς αγνώστους…», έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής κλασικού αθλητισμού Σάββας Διακονικόλας.

Οταν έσβησε η φωτιά και καθάρισε η ατμόσφαιρα από τον καπνό ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τους ανθρώπους του Ευκλή να εκφράζουν τη διαφωνία τους, τονίζοντας ότι προέχει η ασφάλεια των παιδιών.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σχετικά με τον προχθεσινό αγώνα για την τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας μας και του Αρένα στο Ε.Α.Κ θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Καταρχάς θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αρένα για την καθαρή νίκη της και την δίκαιη κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος!

Mε αφορμή το ατυχές περιστατικό του προχθεσινού αγώνα κατά την διάρκεια του Β’ ημιχρόνου και μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου μετά από εγκληματική αμέλεια και ανευθυνότητα κάποιων ΄΄φιλάθλων’’, ο διαιτητής αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού και όλα τα παιδιά της ομάδας μας αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια μετά από πολλή ώρα και αφού η φωτιά σβήστηκε  από την πυροσβεστική, ο διαιτητής ο οποίος από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί κανονικά ,και παρουσία παραγόντων της ΕΠΣΔ ,κάλεσε τις ομάδες να συνεχίσουν τον αγώνα γιατί αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος οριστικής διακοπής ,αφού είχε καθαρίσει η ατμόσφαιρα!

Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας ζήτησαν από τον διαιτητή , αφού το αποτέλεσμα του αγώνα είχε κριθεί ,χωρίς καμιά υπαιτιότητα της  ομάδας του Αρένα και χωρίς  να αμφισβητήσουν την καθαρή νίκη της αντίπαλης ομάδας  , παρά μόνο για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  των παιδιών και των 2 ομάδων καθώς υπήρχαν και πολλές διαμαρτυρίες γονιών που ανησύχησαν για την υγεία των παιδιών τους, να συνεχίσει τον αγώνα και να σφυρίξει ΑΜΕΣΩΣ μετά την ΛΗΞΗ του κάτι που ΑΡΝΗΘΗΚΕ, λέγοντας ότι θα παίξουμε κανονικά τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα!

Στη συνέχεια ο διαιτητής κάλεσε τις ομάδες στο γήπεδο και η ομάδα μας, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους , με ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα κανονικά κάτι που έτσι κι αλλιώς μετά την απόφαση του διαιτητή ήταν μονόδρομος.

Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗ ΣΟΡΩΝΗΣ συνεχίζει την προσπάθεια του με σεβασμό και υπευθυνότητα , με κύριο και μοναδικό  στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των παιδιών σε όλα τα επίπεδα!»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή