“Τελευταία χρονιά καθορίζουν την τύχη μας Τριτσώνιδες, Κουκουλάκιδες και ο κάθε Περέιρα”

Print Friendly, PDF & Email

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 3-0, ο τεχνικός των “βυσσινί”, Μιχάλης Γρηγορίο δεν έκρυξε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η θεσσαλική ομάδα για λίγος βαθμούς δεν κατόρθωσε να μπει στην εξάδα.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως συμμερίζεται τον κ. Γρηγορίου και αναφέρθηκε στη διαιτησία λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτή η ομάδα είναι αδιανόητο να μην στην εξάδα. Σήμερα ξεπεράσαμε τις 100 κάρτες, κάναμε ρεκόρ στη Σούπερ Λιγκ, έχουμε πάρει τα λιγότερα πέναλτι από όλες τις ομάδες. Δεχθήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική μία κόκκινη κάρτα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που αν το είχαμε κερδίσει σήμερα θα ήμασταν στην εξάδα. Εκείνο όμως που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι κανείς δεν ασχολείται επειδή δεν είμαστε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Ετσι δεν προοδεύει το ποδόσφαιρο.

Η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον πρόεδρο της UEFA έχουν προαναγγείλει σημαντικές εξελίξεις. Αυτές οι εξελίξεις θα αλλάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω ότι τελευταία χρονιά μας καθορίζουν την τύχη μας Τριτσώνιδες, Κουκουλάκιδες και ο κάθε Περέιρα που περνάει από εδώ πέρα για να κάνει τις διακοπές του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή