Το φύλλο αγώνα της Τούμπας και το θέμα με τον «εκπρόθεσμο» Γκαρσία

Print Friendly, PDF & Email

Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν απ’ όσα φαίνεται πως έγραψε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Ο διαιτητής έγραψε ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο κι εν συνεχεία πήγαν στα αποδυτήρια οι διαιτητές και ότι ο  Οσκαρ Γκαρσία δεν πήγε στο ιατρείο του γηπέδου, αφήνοντας τον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει μετά από 15 λεπτά, ενώ μετά ζήτησε να πάει σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει το ματς.

Επιπλέον, ο Αρετόπουλος κάνει αναφορά στην γνωμάτευση του γιατρού, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να σημειώνει ότι σ’ αυτή ξεκαθαρίζεται ότι η αμυχή που είχε ο Ισπανός τεχνικός δεν του απέτρεπε να συνεχίσει τον αγώνα.

Ο Οσκάρ Γκαρσία δεν είναι το πρόσωπο του αγώνα της Τούμπας μόνο για το χτύπημα που δέχτηκε από ρολό χαρτί, καθώς φαίνεται πως δεν είχε δηλωθεί εμπρόθεσμα στους αξιωματούχους ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι στη σχετική λίστα δεν υπήρχε ο Ισπανός, με τον Χρήστο Κόντη να δηλώνεται ως προπονητής, με τους «ερυθρόλευκους» να το διαψεύδουν, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το δεύτερο έγγραφο ήταν εκπρόθεσμο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή