Τριανταφύλλου: Ο πρωταθλητής δεν βγαίνει απ’το Σεπτέμβρη, η διαιτησία είναι ανεξάρτητη

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ παραχώρησε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΌΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ στην εφημερίδα Metrospοrt.

Ερωτηθείς για τον Βαγγέλη Γραμμένο, απάντησε: «Είναι άτομο που ξέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλύτερα από όλους. Διετέλεσε πρόεδρος σε µια από τις μεγαλύτερες Ενώσεις, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, έντιμος επομένως μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Έγιναν ήδη πολλά πράγματα, άρχισε να φαίνεται η διαφορά αλλά για να αντιστραφεί η άσχημη κατάσταση που υπήρχε, όπως και κάποια θέµατα που θεωρούνταν από ορισμένους δεδομένα, χρειάζεται χρόνος.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει διάθεση, έχει γνώσεις, χρειάζονται συγκρούσεις, τις κάνει και ήδη οι διαφορές άρχισαν να φαίνονται. Όλες οι Ενώσεις έχουν την ίδια αντιμετώπιση, υπάρχει ισονομία, οικονοµικά και σε θέµατα ενημέρωσης, χωρίς… προνόµια.

Ο πρωταθλητής δεν βγαίνει από τον Σεπτέμβριο, η διαιτησία είναι πια ανεξάρτητο κομμάτι, η ΚΕ∆ αποτελείται από ξένους αξιόλογους ανθρώπους, που πρέπει να τους σεβόμαστε…”

Για την αναδιάρθρωση είπε: «Η αναδιάθρωση έγινε λάθος, έγινε από πάνω προς τα κάτω. Βρεθήκαμε να έχουμε αυτήν τη στιγµή µια επαγγελματική κατηγορία επιπλέον χωρίς λόγο και αιτία. Θα φανεί στην πορεία πως πολλές ομάδες σούπερ λιγκ 2, φούτμπολ λιγκ θα έχουν πρόβλημα. Είναι τελείως λάθος διότι βασίζονται απλά στα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. ∆εν συμφωνώ και µε την µορφή που έχει τώρα η Γ΄ εθνική. Ανεξαρτήτως ονομάτων, προσωπικά πιστεύω η πρώτη επαγγελματική κατηγορία πρέπει να έχει 12 ομάδες, το ίδιο και η δεύτερη, η τρίτη να αλλάξει να αποκτήσει τον ερασιτεχνικό χαρακτήρα που πρέπει να υπηρετεί σε δύο οµίλους και να χρηματοδοτείται. Η τέταρτη να είναι περιφερειακή κατηγορία, σε οµίλους ανά 4 νομούς, όπως γίνεται φέτος για την Κρήτη….

Για την πρόσληψη του Φν Σιπ υποστήριξε: ‘’Ο Τζον Φαν Σιπ είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής που επέλεξε η τεχνική επιτροπή. Χρειάζεται να δείξουμε υπομονή, είναι πάντα δύσκολη η απόφαση, για αυτόν που πρέπει να αποφασίσει, δεν μπορείς όμως µε κανέναν προπονητή να προδικάσεις το αποτέλεσµα. Χρειάζεται σίγουρα να αλλάξουν νοοτροπία οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές. ∆εν γίνεται τίποτα, αν περιμένεις βιαστικά αποτελέσματα. Κάποια στιγµή θα πρέπει η αδιάκοπη κριτική και η απουσία αποδοχής σε ότι γίνεται, να σταματήσει κάποιοι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις, είτε συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Η τοξικότητα βλάπτει, καθώς δηλητηριάζει το χώρο…”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή