«Φτάσαμε να συζητάμε για άλλα πράγματα, αυτό δεν είναι καλό για κανέναν»

Print Friendly, PDF & Email

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι οι παίκτες και οι προπονητές έχουν φτάσει στο σημείο να μιλάνε για πράγματα που δεν γίνονται στο γήπεδο.

«Όλοι θα προτιμούσαμε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα θέλαμε να φανεί μέσα στο γήπεδο. Θα ήταν η ΑΕΚ, θα ήταν ο ΠΑΟΚ, θα ήταν κάποιος άλλος. Θα προτιμούσαμε να ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά από τη στιγμή που έγιναν έτσι τα πράγματα, προχωράμε. Έχουμε φτάσει στο σημείο προπονητές, ποδοσφαιριστές, όλοι εμείς που θα έπρεπε να είμαστε πρωταγωνιστές, να συζητάμε για άλλα πράγματα.

Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν και θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Ακόμη και αυτοί που επενδύουν στο ποδόσφαιρο, τους μεγαλομετόχους, με τα όποια λάθη τους και τα καλά τους, που βάζουν τα λεφτά τους, και αυτοί θα έχουν συνέπειες. Είναι καλό να αλλάξουν τα πράγματα για να δούμε κάτι καλύτερο. Όλοι το θέλουμε και το επιδιώκουμε, αλλά με λάθος τρόπο», δήλωσε μεταξύ άλλων στη NOVA Ο Εβρίτης τεχνικός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή