Χρήστος Δώνης: “Οι διαιτητές μας αδικούν από την αρχή της σεζόν”

Print Friendly, PDF & Email

Την οργή του για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ο Χρήστος Δώνης με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ

Για το σημερινό ματς: «Ήταν ξεχωριστό ματς για μας. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν δεμένοι στην άμυνα. Δεν ξέρω τι έγινε στο τέλος. Να το πω ατυχία, να το πω αδικία; Συμπεριφερόμαστε καλά στους διαιτητές αλλά δεν έχουμε την ίδια συμπεριφορά, είτε είναι Ελληνες, είτε είναι οι ξένοι, κυρίως από τους Ελληνες. Πλέον τον Παναθηναϊκό δεν τον σέβεται κανένας, παρότι είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Δεν δίνουμε δικαιώματα στους διαιτητές, έρχονται στο ΟΑΚΑ και τους μιλάμε με το «σεις» και με το «σας» και αυτοί μας αδικούν και δεν μιλάω μόνο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά από την αρχή της σεζόν».

Για το τι συνέβη στα αποδυτήρια με τον Σωκράτη Διούδη: «Υπήρχε μεγάλη βαβούρα αλλά δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Τον Παναθηναϊκό δεν τον σέβεται κανείς. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Δεν έχουμε δώσει δικαιώματα και μας έχουν αδικήσει φέτος. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα».

Για το όσα ακούει από την εξέδρα: «Έχει αρχίσει και με κουράζει όλη αυτή κατάσταση. Μ΄ ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μην δίνω σημασία».

Για τα προηγούμενα ματς: «Έστω και αν χάσαμε τα προηγούμενα ματς η ομάδα πάει καλύτερα. Για εξωαγωνιστικούς λόγους χάσαμε τα ματς».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα γιατί όσοι παλεύουμε δεν φταίμε σε κάτι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή