Ο Φιλιππούσης “κάρφωσε” Διακοφώτη, Κορκόδειλο και Γεωργιόπουλο: “Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ κι ο Μπάρτζης;”

Πηγή: https://el-gr.facebook.com/CyclingTeamAtlas/photos/2132154923617938
Print Friendly, PDF & Email

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ι. Φιλιππούσης, ο οποίος, όπως προκύπτει, θέλει να διοικεί πέραν των ορίων των αρμοδιοτήτων του, να διαφεντεύει το προσωπικό της ΕΠΟ, αλλά παράλληλα να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, παριστάνοντας, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, τον ανήξερο και δείχοντας άλλους ως υπαίτιους.

Στο θέμα της αντικανονικής συμμετοχής της Επισκοπής στο πρωτάθλημα της Supερ League 2, που συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ, o Φιλιππούσης:

Α. Παρότι στην προτελευταία συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ είχε πει ότι θα παρουσιάσει πόρισμα σχετικά με τυχόν ευθύνες από την πλευρά των υπηρεσιών της ομοσπονδίας, δεν παρουσίασε τίποτα. Μάλλον, επειδή στο μεσοδιάστημα συνέτασσε ερωτήματα πρις την κα Μπιτζούνη και το περασμένο Σαββατοκύριακο παρέστη σε εκδήλωση σωματείου της ποδοηλασίας στο Ρέθυμνο και επομένως, δεν επαρκούσε ο χρόνος του.

Β. Ενώ ρωτήθηκε από τον Μ. Γκαγκάτση αν γνωρίζει την υπόθεση απάντησε αρνητικά για να αποδειχθεί στη συνέχεια ότι ήταν ενήμερος μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που του εστάλη από το λογιστήριο.

Γ. Όταν αποκαλύφθηκε ότι ήξερε αλλά δεν προέβη στις εκ των κανονισμών δέουσες ενέργειες, διάβασε, προς έκπληξη πολλών στην Εκτελεστική Επιτροπή, τα ονόματα των υπόλοιπων παραληπτών της ηλεκτρονικής επιστολής, ήτοι των Διακοφώτη, Κορκόδειλου και Γεωργιόπουλου και με ύφους αδικημένου απευθύνθηκε στον Μ. Γκαγκάτση ρωτώντας τον: “Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ και ο Μπάρζης;”!!!

Aκολουθεί ο σχετικός διάλογος που έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΕ ΕΠΟ:

 Μάκης Γκαγκάτσης: «Έχουμε αλλοίωση πρωταθλήματος σλ2 η υπόθεση πρέπει
να πάει στη Δεοντολογίας. Στο τέλος Οκτωβρίου έπρεπε να υπάρξει βεβαίωση μη οφειλής από το λογιστήριο. Ρωτάω τον Φιλιππούση, και τον Μπάρτζη αν γνώριζαν το θέμα

Φιλιππουσης, Μπάρτζης: Δεν το ξέραμε.

Γκαγκάτσης: Είστε προϊστάμενος και υπεύθυνος διοικητικών υπηρεσιών, δεν είστε a la cart. Αφού λέτε ότι δεν ξέρατε έχω ένα ραβασάκι για εσάς. Θυμάστε κύριε πρόεδρε την ταινία «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια». Υπάρχει ένα mail από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο γνώριζαν και λένε ψέματα. Η θα αποφασίσει η ΕΕ να το παραπέμψει στη Δεοντολογίας ή θα το πάω εγώ.

Φιλιππουσης: Δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για να εκδίδω ούτε για να
ανακαλώ δελτία. Δεν μας είπατε ότι το mail αυτό κοινοποιήθηκε στον Διακοφώτη, στον
Γεωργιόπουλος και στον Κορκόδειλο. Θα τους πάτε και αυτούς στη Δεοντολογίας; Δεν φταίνε αυτοί και φταίω εγώ και ο Μπάρτζης;

Γκαγκάτσης: Θα πάει το θέμα στη Δεοντολογίας. Έμαθα μάλιστα ότι πήγατε στο Ρέθυμνο και λέγατε ότι εσείς το καλύψατε το θέμα της Επισκοπής κι εγώ το ανακίνησα. Μπορεί να μη
φταίτε εσείς, αλλά κάποιος φταίει. Εφαρμόζετε το καταστατικό αλά καρτ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή