“Αναρχικοι/ες Συντροφοι/ες” ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο ΣΚΑΪ (video)

Print Friendly, PDF & Email

Mε κείμενο που ανρτήθηκε στο indymedia, “Αναρχικοι/ες Συντροφοι/ες” ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση που κτήριο που στεγάζεται ο ΣΚΑΪ, δημοσιεύοντας και σχετικό βίντεο.

Το κείμενο καταλήγει ως εξής:

“… Βάση αυτών των γεγονότων αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις “επισκέψεις” μας από το ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ, τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ένα κανάλι που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ψεύδους και του πολέμου ενάντια στην κοινωνία. Ένα κανάλι συνδεδεμένο με οικογενειακούς δεσμούς ( κυριολεκτικά) με την ΝΔ. Ένα κανάλι φυτώριο βουλευτών δεξιών κομμάτων. Ένα κανάλι που προσδοκούσε μια “σοβαρή” χρυσή αβγή και έβλεπε οπάδικές διαφορές στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ένα κανάλι που ήταν χρόνιος πολέμιος της δημόσιας υγείας και ζητούσε μέσω δημοσιογράφων (νυν βουλευτών) το γκρέμισμα των δημοσίων νοσοκομείων και την ιδιωτικοποίηση της Υγείας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου 18/4 κάναμε την αρχή και επιτεθήκαμε με μολότοφ στο κτήριο του ΣΚΑΪ για να τους θυμίσουμε ότι όποια και να είναι η συγκυρία θα μας βρίσκετε απέναντι.ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ , ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Υ.Γ. Κατά την διάρκεια της δράσης τηρήσαμε όλα τα μέτρα προστασίας, φορώντας μάσκες , γάντια και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή