Αλεξίου: “Φθηνά παπαγαλάκια λένε πως είναι δήθεν δικιά μας η ΕΠΟ και ευνοούμαστε”

Print Friendly, PDF & Email

 

 

«Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο γίνεται συζήτηση και διατυπώνουν τέτοιες απίστευτες απόψεις για την συγκεκριμένη φάση. Είναι δυνατόν να σχολιάζουμε μια φάση τόσο καθαρή; Δεν μπαίνουμε καν σε διάλογο με αυτούς που καθημερινά με φθηνή προπαγάνδα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να σπείρουν τοξικότητα. Σοβαρά τώρα έχει ευνοηθεί φέτος η ΑΕΚ; Μήπως καλύτερα να συζητήσουμε για το σε πόσες περιπτώσεις έχει αδικηθεί;»

«Μια ομάδα που όλη η Ελλάδα ομολογεί πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, παίρνει καθαρές νίκες και λένε τα φθηνά παπαγαλάκια πως είναι δήθεν δικιά μας η ΕΠΟ και ευνοούμαστε; Αν ευνοούμασταν όπως αυτοί που είχαν πραγματικά τον έλεγχο της ΕΠΟ  επί τόσα χρόνια, τότε θα μπαίναμε στα play offs με καμιά τριανταριά βαθμούς διαφορά», είπε ακόμη ο αντιπρόεδρος της «κιτρινόμαυρης»

«Και θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα από τον ΣεπΤέμβριο, όπως συνέβαινε όλα εκείνα τα μαύρα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε ένα πρωτάθλημα που το διεκδικούν ισότιμα τέσσερις ομάδες, που είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και δεκαετίες και στο οποίο χάνουν οι μεγάλοι βαθμούς από τους μικρούς. Αυτό έπρεπε να αποτελεί τίτλο τιμής για την διοίκηση της ομοσπονδίας κι όχι να  χρειάζεται να απαντάμε σε ανακοινώσεις και να ακούμε απίθανες απόψεις από τηλεκριτικούς διαιτησίας, που σε κάνουν απλά να αναρωτιέσαι πως ήταν δυνατόν να σφύριζαν τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα της Super League, έχοντας τέτοια άγνοια κανονισμών».

Διαβάστε ακόμα:

Αγραφιώτης: “Μπένετ και Μάνταλος ξεπλένουν την ΑΕΚ” – Φιλιππούσης: “Αν έχετε στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του Μελισσανίδη να πάτε στα δικαστήρια”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή