Αντιεξουσιαστές έκαναν γυαλιά καρφιά το γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο (pics)

Πηγή: Facebook /Φθορές στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη από αντιεξουσιαστές
Print Friendly, PDF & Email

Επίθεση δέχτηκε το γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (26/2) στο Ηράκλειο.

Περίπου δέκα άτομα εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές με στόχο να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό με ανάρτησή του στα social media:

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος».

Πηγή: Facebook
Πηγή: Facebook
Πηγή: Facebook

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή