«Απειλούσε τη ζωή μας – Επικίνδυνος ο Ρατκόσφκι – Σοκαρίστηκε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ!»

Print Friendly, PDF & Email

“Oι δύο επιβάτες , Ελληνο-Πολωνικής καταγωγής, που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τους Πολωνούς διαιτητές (Πάβελ Ρατκόφσκι κ.α.) του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, περιγράφοντας τα όσα έγιναν και χαρακτηρίζοντας «επικίνδυνο και ψυχοπαθή» τον ρέφερι Ρατκόσφκι, τονίζοντας παράλληλα ότι φοβούνται για τη ζωή τους, στην πανελλήνια αποκλειστική ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησαν στην εκπομπή «Κοντρόλ» του LIBERO 107,4 της Θεσσαλονίκης.

Στην περιγραφή τους υπογράμμισαν πως οι Πολωνοί διαιτητές ήταν μεθυσμένοι, πως συνέχεια παράγγελναν ποτά στο αεροπλάνο και πως όταν τους έκαναν παρατήρηση, γιατί έλεγαν για πρόεδρο ομάδας, που τους ήθελε για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τους επιτέθηκαν σκαιότατα και τους απείλησαν. Τόνισαν ότι ακόμη κι ο απεσταλμένος της ΕΠΟ στο αεροδρόμιο τους επιβεβαίωσε ότι ήταν μεθυσμένοι, ότι οι Πολωνοί επιτέθηκαν μέχρι και σε έναν αστυνομικό, και πως πλέον φοβούνται για τη ζωή τους, επειδή ο διαιτητής τους απείλησε!

Μεταξύ άλλων είπαν στον LIBERO 107,4 ο κ.Βασίλης κι ο πατέρας του, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους:

«Τον ακούγαμε να μιλάει για τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πως έχουν καλές σχέσεις με έναν πρόεδρο ομάδας, πως τους ήθελαν να παίξουν σε έναν αγώνα ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, άκουσα το όνομά του, αλλά θα το πω στις αρχές. Συνέχεια έπιναν τζιν, βότκες και κρασιά και μέθυσαν πολύ, οπότε όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο, τους κάναμε μια απλή παρατήρηση, πως δεν πρέπει να μιλάνε δυνατά για τέτοια θέματα ενώ είναι διαιτητές σε έναν σημαντικό αγώνα της Ελλάδας.

Τότε αυτοί θύμωσαν πολύ, στην αρχή μας είπε πως «εγώ έχω τον τρόπο να ξεμεθάω γρήγορα» και μετά μας έβριζαν, μας περίμεναν στη φυσούνα και μέχρι τις αποσκευές μας έβριζαν. Όταν σοβάρεψε το θέμα, φώναξα την αστυνομία, ο ένας με έφτυσε, ο βοηθός του με έσπρωξε από πίσω χωρίς να τον δω, έλεγαν πολύ σοβαρά πράγματα για την οικογένειά μας, για τα παιδιά μου, πως θα με βρούνε.

Ήρθε η αστυνομία, μας ρώτησε αν θέλουμε να κάνουμε καταγγελία, είπαμε όχι, πως θέλουμε να πάμε απλά σπίτια μας, κι αυτοί είπαν όχι. Πήραν τηλέφωνο τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, του είπαμε τι έγινε, μας κοιτούσε να γουρλωμένα τα μάτια, είπε πως θα τους ηρεμήσει.

Όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα στις κάμερες, έγιναν μπροστά σε πολύ κόσμο. Ήταν πολύ επικίνδυνος, ψυχοπαθής, ο διαιτητής, έλεγε απίστευτες βρισιές και πήγα στους σεκιουριτάδες και είπα να φωνάξουν την αστυνομία! Είδα το αλκοτέστ, που έκανε μετά από 24 ώρες, που ήταν μόνο με την αναπνοή, όχι με λήψη αίματος, πώς να μην είναι καθαρό μια μέρα μετά;».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στον LIBERO 107,4

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή