Απάντηση Αυγενάκη στους επικριτές του: Τα καταφέραμε, κέρδισε η αθλητική οικογένεια από τις εκλογές στις ομοσπονδίες

Print Friendly, PDF & Email

Με τοποθέτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε πως οι εκλογές στις ομοσπονδίες με το ψηφιακό σύστημα “Ζευς” κύλησαν ομαλά και με αδιάβλητες διαδικασίες και υποστήριξες πως οι νέες διοικήσεις προέκυψαν από νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία.

Επίσης, απαντώντας στην κριτική που του ασκείται τις τελευταίες ώρες από διάφορες πλευρές για τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων τονίζει ότι ότι “ο μόνος που κερδίζει ή χάνει είναι ο αθλητισμός”.

Αναλυτικά:

Με απόλυτη τάξη συνεχίστηκαν και αυτό το σαββατοκύριακο οι αρχαιρεσίες στις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας μας.
Απολύτως αδιάβλητες και διαφανείς, όπως παραδέχονται άπαντες οι συμμετέχοντες στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς».

Εκλογές άψογες, χάρις στη στενότατη συνεργασία και δουλειά με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τους συνεργάτες του και τα στελέχη του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας).

Διαψεύστηκαν παταγωδώς -και πάλι- οι συνομωσίες για τάχα «μη ασφαλείς διαδικασίες», «προβληματικές δικλείδες ασφαλείας» κλπ. Θεωρίες και σενάρια που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, παρότι ήξεραν ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Ήξεραν ότι οι συκοφαντίες τους θα καταρρίπτονταν από την πραγματικότητα: από την εφαρμογή των αδιάβλητων διαδικασιών που θεσπίσαμε και τήρησαν κατά γράμμα οι εφορευτικές επιτροπές, αποτελούμενες μόνο από δικηγόρους.

Το γνώριζαν καλά, αλλά επέλεξαν την γκεμπελική λογική, πετώντας λάσπη για να παραπλανήσουν την αθλητική οικογένεια και την κοινωνία. Και πολλά ΜΜΕ υιοθέτησαν άκριτα την συνομωσιολογική ρητορική τους.

Η αθλητική μας μεταρρύθμιση δεν σταματά, όσο κι αν κινδυνολογούν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Οι ρυθμίσεις της αποδίδουν:

*με σημαντικότατη ανανέωση στη συντριπτική πλειονότητα των νέων διοικήσεων
*με αξιοσημείωτη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παγκοσμίων Πρωταθλητών μας στα διοικητικά μοντέλα των Ομοσπονδιών
*με εκλέκτορες, για πρώτη φορά, τα νόμιμα και ενεργά σωματεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Και για όσους σπεύδουν να χρεώσουν ήττες ή να πιστωθούν νίκες για κάθε Ομοσπονδία, ας αντιληφθούν ότι ο μόνος που κερδίζει ή χάνει είναι ο αθλητισμός.

Υποχρέωση μας ήταν να δημιουργήσουμε πλαίσιο ασφαλές και δημοκρατικό, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και τα καταφέραμε.

Με τη διαφάνεια, τη δημοκρατία και το νοικοκύρεμα κερδίζει η αθλητική οικογένεια!

Για όλες τις νέες διοικήσεις των Ομοσπονδιών και τα νέα πρόσωπα μίλησε η κάλπη, μίλησαν τα νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία.

Καλή επιτυχία στο έργο όλων τους. Από αυτό, άλλωστε, θα κριθούν.

Με ενότητα και στενή συνεργασία θα δουλέψουμε για τη
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή