Μπέος: "Διαιτητική αλητεία στο ματς με τον Απόλλωνα, πήρα τον Κλάτενμπεργκ και του είπα θέλω ξένους διαιτητές"

Print Friendly, PDF & Email

O πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαιτησία του Κουτσιαύτη στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Βόλος αλλά και για την εισαγγελική έρευνα για το περσινό Λαμία – Βόλος.

Ο Δήμαρχος Βόλου αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα της ομάδας του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-3) λέγοντας:
«Μέχρι το 70′ δεν υπήρχε Βόλος στο γήπεδο, συγχαρητήρια για τα 35 λεπτά, έδειξαν τα παιδιά που είναι για… μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Έχουν δοθεί 9 πέναλτι εις βάρος του Βόλου, τα δύο τα πήρανε πίσω. Αλλά πιο καταφανέστατο από το σημερινό πέναλτι που δεν έδωσε η διαιτητική αλητεία του Κουτσιαύτη, δεν υπάρχει. Και ο Κοτσάνης σε δεύτερη φάση που δεν το έδωσε στο VAR, είναι ντροπή».

Για την επικοινωνία που είχε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε: «Είχα μία συνάντηση με τον Κλάτενμπεργκ, είδα πως έχει καλές προθέσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, του είπα ποιος είμαι που πήγα άδικα φυλακή. Ότι είχα φίλους τους ανθρώπους που είχαν τον έλεγχο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Μαρινάκης και ο Πατέρας. Τον πήρα τηλέφωνο σήμερα μετά τον αγώνα και του είπα δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί, είναι ντροπή δεν θα βγάλω ανακοίνωση αλλά θέλω ξένους διαιτητές».

Για το ενδεχόμενο χειραγώγησης του αγώνα Λαμία-Βόλος είπε: «Πληροφορήθηκα και ζήτησα αντίγραφο, την επομένη του αγώνα η τότε διοίκηση του Βόλου είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου να ερευνήσει η εισαγγελία για να φανεί αν υπάρχει κάτι ύποπτο. Δεν ήμουν στην διοίκηση αλλά με αφορά. Άλλο να βολεύει ένα αποτέλεσμα τις δύο ομάδες και άλλο το στήνεις, να το εκμεταλλεύεται κάποιος, όπως ποδοσφαιριστές για το στοίχημα. Έχουμε δει στο παρελθόν πολλά παιχνίδια όπου οι ομάδες ευνοούνται από ένα αποτέλεσμα, τι σημαίνει απαραίτητα πως είναι στημένο;»

Για τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Διαφωνώ με τις δηλώσεις του Γκαρσία και του Βιεϊρίνια που οποίους σέβομαι. Παίξτε και κερδίστε. Υπάρχουν παραρτήματα αλλά όλοι πρέπει να παίξουν και να κερδίζουν. Και για τον Βόλο έλεγαν πως είναι παράρτημα του ΠΑΟΚ, επειδή είχε ορισμένους δανεικούς παίκτες και είδατε τι έγινε πέρυσι».

Καμία δημοσίευση για προβολή