Πιθανή η παρουσία Χαρδαλιά και Αυγενάκη στο Καραϊσκάκη για να επιβλέψουν το πρωτόκολλο

Print Friendly, PDF & Email

Η Κυβέρνηση άναψε το “πράσινο” φως για τη σταδιακή επιστροφή φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και μετά από σχεδόν οχτώ μήνες θα δούμε για πρώτη φορά στον αγώνα Ολυμπιακός – Μαρσέιγ παρουσία φιλάθλων σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Ελλάδα.

Το σχέδιο της Κυβέρνησης για την παρουσία φιλάθλων στο 10%, θα εφαρμοστεί πιλοτικά και οι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια για το Γιουρόπα Λιγκ αποτελούν δύο σημαντικά τεστ εν όψει της συνέχειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο ματς της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, το “παρών” θα δώσουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, αλλά και αντιπροσωπεία λοιμωξιολόγων για να επιβλέψουν στενά το πώς λειτουργεί το πρωτόκολλο εισόδου φιλάθλων στο φαληρικό γήπεδο αλλά και να δουν αν είναι δυνατό να τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των θεατών.

Κατά πληροφορίες στο Καραϊσκάκη θα παραστούν τόσο ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, όσο και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Καμία δημοσίευση για προβολή