Χριστοβασίλης: “Η κατάσταση στην ΕΠΟ σήμερα είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ…”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης σε συνέντευξή που, παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του ITV,  τόνισε πως κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει ώστε να πουλήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την πορεία του οποίου παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενώ σχολιάσε και την κατάσταση στην ΕΠΟ. Το σχόλιό του για την πώληση του Παναιτωλικού.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Τόσα χρόνια που είμαι στον ΠΑΣ δεν βρέθηκε ένας να χτυπήσει την πόρτα μου. Τα χρόνια περνάνε κι εμείς μεγαλώνουμε και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, από τη συνολική ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Γίνονται και κάποια πράγματα που σε στεναχωρούν και δεν τα ξεπερνάς εύκολα. Στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα οι καλές στιγμές είναι πάντα λίγες και ξεχνιούνται εύκολα. Πάντα όμως αυτό που μας ενοχλεί, είναι ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά μεταξύ των ‘μεγάλων’ και των ‘μικρών’. Ολοι αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο τους ‘μικρούς’ και τους ‘μεγάλους’ και δείτε τι αποφάσεις βγήκανε για την τιμωρία με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση στην ΕΠΟ σήμερα είναι η χειρότερη που ήταν ποτέ, στα χρόνια που τουλάχιστον εγώ ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο».

Για την αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναιτωλικό: «Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια διαδικασία, ούτε και έχει επικυρωθεί κάτι στην ΕΕΑ. Προσωπικά, δεν το βλέπω με θετικό μάτι, γιατί ένας νέος επενδυτής σε μία ομάδα με το που έρχεται δε θα πουλούσε τους δύο καλύτερους παίκτες του, αντί να ενισχύσει την ομάδα. Είναι πράγματι περίεργη κίνηση να πάει να επενδύσει σε μία πόλη που δεν έχει αεροδρόμιο, δεν έχει λιμάνι, δεν έχει τουρισμό, δεν έχει κάτι να του προσφέρει σε οικονομικό επίπεδο. Ούτε από τα εισιτήρια μπορεί να πει κάποιος ότι θα κερδίσει κάτι τόσο μεγάλο που τον έκανε να επενδύσει. Οι αλλαγές στις διοικήσεις των ομάδων της επαρχίας δεν μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν αλλάζουν οι διοικήσεις στις μεγάλες ομάδες», κατέληξε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή