Δάρας: ”Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου, θα πληρωθούν τα χρέη”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, απάντησε στη δήλωση του Νίκου Ζαμάνη, ο οποίος νωρίτερα την Τετάρτη ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνιού μεταξύ άλλων ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και ξεκαθαρίζει πως θα πληρώσει από την τσέπη του όλα τα χρέη που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Καταρχάς δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις τους πρώην συνέτερού μου κατά το πρόσωπό μου σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος, τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο την μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή