Εκλογές και στη Super League για τρεις θέσεις στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, που τώρα κατέχουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ

ΔΣ SUPER LEAGUE 1/ Intime
Print Friendly, PDF & Email

Οι εκλογές για την Εκτελεστική Επιτροπή τη ΕΠΟ δεν τελείωσαν. Η Super League ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου για τον ορισμό Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εκλογή εκπροσώπων στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Το Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/3 μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης θα παραμείνει εξ οφίτσιο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Οι εκλογές αφορούν τις άλλες τρεις θέσεις που σήμερα κατέχουν ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης.

Το Δελτίο Τύπου:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 31/3/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την εκλογή εκπροσώπων του Συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες της ΕΠΟ και σύμφωνα με το οικείο σημερινό έγγραφο της τελευταίας.

2. Κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το Πρωτάθλημα Super League Interwetten επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

3. Πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από τις αντισυμβαλλόμενες του συνεταιρισμού εταιρείες, αναφορικά με την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων (LED).

4. Επιστολή προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.

5. Ενέργεια Κοινωνικής Ευθύνης σε συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

6. Δημοσίευση Πρόσκλησης Υποβολής Ενδιαφέροντος σε σχέση με τα δικαίωματα διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League 1.

7. Διάφορα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή