ΕΠΣ Άρτας: “Αλλοίωση βαθμολογίας – Να παραιτηθεί η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ”

Print Friendly, PDF & Email

Σε καταγγελία όσων συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ Κ-17, ΕΠΣ Κέρκυρας – ΕΠΣ Άρτας, προέβη η ΕΠΣ Άρτας ζητώντας την παραίτηση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η καταγγελία αναφέρει τα εξής:

“Kαταγγέλουμε ότι μετά τη λήξη του αγώνα του πρωταθλήματος προεπιλογής Κ-17 μεταξύ ΕΠΣ Κέρκυρας – ΕΠΣ Άρτας, που έληξε 0-0, οι παίκτες της ΕΠΣ Άρτας, ενώ πανυγήριζαν επειδή με το αποτέλεσμα περνούσαν στην επόμενη φάσης της διοργάνωσης, δέχθηκαν τη χλεύη και την κοροϊδία της αντίπαλης ομάδας, επειδή, όπως μας πληροφόρησαν, υπάρχει απόφαση που δικαίωνει την ΕΠΣ Κέρκυρας σε ένσταση που κατέθεσε για τον αγώνα με την ΕΠΣ Θεσπρωτίας και επηρεάζει υπέρ της τη βαθμολογία.

Εμείς ως ΕΠΣ Άρτας δεν έχουμε λάβει γνώση της συγκεκριμένης απόφασης και αναρωτιώμαστε πώς στην ΕΠΣ Κέρκυρας τη γνώριζαν από τη στιγμή που δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Επιεδή η βαθμολογία του πρωταθλήματος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ έπαψε να ενημερώνεται μετά την πρώτη αγωνιστική.

Επειδή δεν καταβάλλονται στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων τα χρήματα που εκ των κανονισμών προβλέπονται για τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-15.

Επειδή είναι ανεπίτρεπτο η προόκριση στην επόμενη φάση να χάνεται στα χαρτιά με ύποπτους τρόπους, γεγονός που συνιστά αλλοίωση βαθμολογίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, που δείχνουν ανικανότητα, ζητούμε την παραίτηση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή