ΕΠΣ Μακεδονίας: “Ποτέ δεν παρεμποδίστηκε από την Ενωση η εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ”

Print Friendly, PDF & Email

H ΕΠΣ Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ποτέ δεν παρεμπόδισε σωματεία της να εγγραφούν στο μητρώο της ΓΓΑ και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την εγγραφή σε αυτό περισσότερων από 135 σωματείων της δύναμης της. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι πάγια θέσης είναι πως η πολιτική δεν έχει θέση στον αθλητισμό.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας διαχρονικά βρίσκεται κοντά στα σωματεία της, τα στηρίζει και προσπαθεί να τα διευκολύνει, με την προϋπόθεση ότι έχει έγκαιρη ενημέρωση, και δεν το διατυμπανίζει. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά πρέπει να αποδείξουμε ότι «δεν είμαστε ελέφαντες».

Τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου και οι υπηρεσίες της Ένωσης είναι πάντα στη διάθεσή των σωματείων, 24 ώρες το 24ώρο.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας είχε, έχει και θα έχει πάντα συνεργασία με όλους τους φορείς και πάντα θα διεκδικεί ότι είναι καλύτερο για τα σωματεία της και θα επισημαίνει τα προβλήματα που αυτά αντιμετωπίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις, προς όλες τις κυβερνήσεις και για όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά στην εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, ποτέ δεν παρεμποδίστηκε από την Ένωση, ούτε αποθάρρυνε τα σωματεία της, επειδή δεν ήταν αντίθετη με την εφαρμογή του μέτρου αυτού . Αντιθέτως, η ΕΠΣΜ στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά τους, βοήθησε τα μέγιστα και αυτό αποδεικνύεται από την εγγραφή περισσοτέρων από 135 σωματείων και αναμένεται η ολοκλήρωση της εγγραφής και αποστολής δικαιολογητικών των υπολοίπων σωματείων τις επόμενες ημέρες.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας θα περιφρουρήσει τα δικαιώματά όλων των σωματείων της και θα αντικρούσει όσους επιχειρούν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, παραπληροφορούν και διασπείρουν αναπόδεικτα και ψευδή σχόλια δημόσια.

Η διοίκηση της Ένωσης θα συνεχίσει να διεκδικεί και θα είναι απέναντι σε όποιες προσπάθειες γίνονται για να πολιτικοποιήσουν την κάθε ενέργεια της.

Η πάγια θέση της είναι ότι η πολιτική δεν έχει θέση στον αθλητισμό και ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή