Ευρωπαϊκές μάχες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ανεβάζουν το θερμόμετρο στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα
Print Friendly, PDF & Email

Στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται αύριο ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μίντιλαντ και την Αταλάντα για το Conference League και το Europa League, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Τοπανέλλη, υπεύθυνο καταστήματος ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα, οι δυο αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπου το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχει την τιμητική του: «Κάθε φορά που υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια ελληνικών ομάδων το ενδιαφέρον εκτοξεύεται. Ο κόσμος γεμίζει το μαγαζί, πάντα με την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Οι πελάτες κάθονται στα τραπέζια ανά παρέες, συζητούν, μελετούν τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και παρακολουθούν τους αγώνες. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ πάντα έχουν την τιμητική τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια», τονίζει ο κ. Τοπανέλλης.

«Η κίνηση είναι πάντα αυξημένη όταν αγωνίζονται ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, με το κοινό να έρχεται από νωρίς για να πιάσει θέση. Ειδικά αύριο, που τα παιχνίδια διεξάγονται διαφορετικές ώρες, το ένα απόγευμα και το άλλο βράδυ. Οι πελάτες γνωρίζουν καλύτερα τις ελληνικές ομάδες και έτσι το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται όταν αυτές αγωνίζονται στα κύπελλα Ευρώπης, ειδικά στον live στοιχηματισμό. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με γνώμονα τα μέτρα για την πανδημία», συμπληρώνει ο κ. Τοπανέλλης.

Ο κ. Σταύρος Τοπανέλλης, υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ στη Γλυφάδα

Οι προσφορές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και η προτίμηση στα OPAP bet

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ και του Ολυμπιακού με την Αταλάντα. Σύμφωνα με τον κ. Τοπανέλλη, αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν και τα OPAP bet για τις συναλλαγές τους: «Οι διαθέσιμες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι πάρα πολλές. Το κοινό μπορεί να ποντάρει μεταξύ άλλων στην ομάδα που θα προκριθεί, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, στην πρώτη ή στην τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, στο ακριβές σκορ, στον νικητή των κόρνερ, στον πρώτο ή στον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, στα μονά/ζυγά γκολ, στο τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, στο τελικό αποτελέσματα & Over/Under, στο ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ κ.α. Αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν να στοιχηματίσουν στα OPAP bet που προσφέρουν μια εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος, με στατιστικά και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Τα OPAP bet έχουν μεγάλη ζήτηση, ειδικά αυτές τις ημέρες που ζούμε με τον κορωνοϊό, καθώς οι πελάτες ποντάρουν μόνοι τους και περιορίζονται οι συναλλαγές στον πάγκο», τονίζει ο κ. Τοπανέλλης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή