Εξαδάχτυλος: «Η αύξηση των κρουσμάτων στην Θεσσαλονίκη οφείλεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Print Friendly, PDF & Email

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Μακεδονία Παλάς ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ, έδειξε ως υπεύθυνους χωρίς να κατονομάσει για τα αυξημένα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου μίλησε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Παρασκευή και είπε:

«Χρειάζεται πολλή πιστή στήριξη των τρεχόντων μέτρων διότι θέλουμε την κοινωνία και την οικονομία ανοικτή. Άρα η κυκλοφορία του ιού υπάρχει, θα πρέπει να κοπεί όμως όπου υπάρχει περιττή κυκλοφορία. Η μάσκα προβλέπεται όπου υπάρχει συνωστισμός. Δεν βλέπω τον λόγο να φοράει κάποιος μόνος τη μάσκα έξω. Η Θεσσαλονίκη που είχε ένα πολύ καλό ρεκόρ μέχρι στιγμής χθες διπλασίασε τα κρούσματα.

Τι συνέβη πριν από δυο εβδομάδες; Είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς για αθλητικό γεγονός πολύ σημαντικό για την πόλη. Αυτά είναι γεγονότα που έχουν τίμημα. Οι κάθε είδους συνωστισμοί για οποιονδήποτε λόγο δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Όσον αφορά την συγκέντρωση στο Εφετείου για την απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου ήταν περισσότερος ο κόσμος, δήλωσε: «Θα το δούμε σε δέκα μέρες και ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι αυτό που προβλέπουμε να δούμε».

Τέλος, αναφορικά με ενδεχόμενο νέο lovkdown επεσήμανε: «Eξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούμε. Και υπάρχει και κάτι χειρότερο από το lockdown. Το καθυστερημένο lockdown, το οποίο είναι ακόμη χειρότερο γιατί εκεί κανείς έχει διπλά προβλήματα. Και τα προβλήματα του lockdown, και τα προβλήματα της καθυστέρησης αυτού, που σημαίνει μεγάλη υγειονομική κρίση. Πιστεύω αυτή τη στιγμή πως μπορούμε ακόμα να ανατρέψουμε την κατάσταση αλλά πρέπει να λειτουργήσουμε αποφασισμένοι και αυτόβουλα»

Καμία δημοσίευση για προβολή