Εξώδικο Αγραφιώτη στην ΕΠΟ για τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής!

Print Friendly, PDF & Email

Εξώδικο στην ΕΠΟ με κοινοποίηση στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έστειλε, όπως αποκαλύπτει το SoccerPlus, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π. Αγαραφιώτης.

Στο εξώδικο ο Αγαραφιώτης διαμαρτύρεται επειδή δεν κοινοποιούνται στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και επομένως δεν έρχονται προς έγκριση τα πρακτικά των συνεδριάσεων, όπως προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν είχαν λάβει πρακτικά των συνεδριάσεων από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ το καταστατικό αναφέρει ότι πρέπει να εγκρίνονται στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση τα πρακτικά της προηγούμενης.

Στον Αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού απάντησε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι η καθυστέρηση της αποστολής οφείλεται σε εργασιακό φόρτο και ότι και στο παρελθόν υπήρχε καθυστέρηση στην αποστολή των πρακτικών.

Ωστόσο ακόμα κι αν δεχθούμε ότι υπήρξε καθυστέρηση “στο παρελθόν” σίγουρα δεν ήταν ανάλογη και γι’ αυτό δεν προκάλεσε διαμαρτυρίες από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και εξώδικα προς την ΕΠΟ, όπως συνέβη “στο παρόν”.

Μετά την πίεση που άσκησε το εξώδικο του Αγραφιώτη, ο Εκτελεστικός Γραμματέας έστειλε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τα πρακτικά από των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής από τον περασμένο Ιούλιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή