Η έντονη αντίδραση Γραμμένου στις δηλώσεις του Βασίλη Χατζηαποστόλου

Print Friendly, PDF & Email

Ο προσφάτως επανακάμψας στην προεδρία της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, που είχε παραιτηθεί υποχρεωτικά λόγω της υπόθεσης της κάρτας υγείας πριν τρία χρόνια, σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη στο Metropolis 95,5, επιτέθηκε στον Βαγγέλη Γραμμένο, υποστηρίζοντας πως δεν θα τον στηρίξει τις επερχόμενες εκλογές εφόσον είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ.

«Εγώ προσωπικά, όχι, Απέτυχε. Το πρόσωπο του Βαγγέλη Γραμμένου δεν το στηρίζω ούτε με αλυσίδες», είπε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, παρότι παραδέχθηκε πως η Ενωσή του στηρίζει τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Εφημερίδας των Συντακτών” ο συνήθως ήπιος πρόεδρος της ΕΠΟ, σ’ αυτή την περίπτωση δεν αντέδρασε και τόσο ήπια. Πιο συγκεκριμένα, σε συζητήσεις στην ομοσπονδία χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον άλλοτε αντιπρόεδρο της ΕΠΟ. «Το απολίθωμα του ποδοσφαιρικού παρελθόντος και το δεξί χέρι της παράγκας που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν δικαιούται διά να ομιλεί. Ολα για μια θέση και μια καρέκλα. . . Να παρακαλάει να μην ανοίξω το στόμα μου», έλεγε ο Βαγγέλης Γραμμένος μπροστά σε πολλά αυτιά.

Καμία δημοσίευση για προβολή