Κατσάδα Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ: "Τεράστια ντροπή αυτό που έγινε - Ρετσινιά που θα κουβαλάτε μια ζωή"

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τη Δευτέρα (5/4) επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, προκειμένου να μιλήσει με τον τεχνικό της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 5-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας και μεταχειρίστηκε σκληρή γλώσσα ασκώντας κριτική προς τους ποδοσφαιριστές. «Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης και εν συνεχεία καταδίκασε την ενέργεια των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, που επίσης κατσάδιασαν τους παίκτες

«Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος!».

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε πως δεν θα διστάσει να αλλάξει τους πάντες για να ξαναγίνει η Ενωση πρώτη και ξεκαθάρισε πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ, σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που ήθελε εκτός ομάδας.

«Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα! Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω!

Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ. Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ο,τι έχουμε να πούμε να το λέμε εδώ μέσα! Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή