Κινείται νομικά εναντίον Κουτσιαύτη και Κοτσάνη ο Βόλος

Print Friendly, PDF & Email

Η ομάδα του Βόλου έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του Κουτσιαύτη και του VAR Κοτσάνη, για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Υπενθυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στο παρελθόν και κατά των Μανούχο και Σιδηρόπουλο για ένα παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, με την προκαταρτική έρευνα να μπαίνει στο αρχείο.

Αυτή τη φορά, ο Βόλος διαμαρτύρεται για παράβαση πέναλτι που δεν υπέδειξε ο ρέφερι Κουτσιαύτης στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, με το σκορ να είναι ακόμα στο 0-0 (τελικό σκορ 3-3).

Μάλιστα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων της 10ης αγωνιστικής δικαιώνει τον Βόλο, αφού όπως τόνισε έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα volosday.gr, η διοίκηση του Βόλου αποφάσισε να καταθέσει αγωγή τόσο στον διαιτητή Κουτσιαύτη όσο και στον Κοτσάνη ο οποίος ήταν στο VAR, για διαφυγόντα κέρδη από την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Επιπλέον, τονίζει πως από χθες δόθηκε εντολή στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ να συγκεντρώσει στοιχεία και να καταθέσει άμεσα την αγωγή.

Διαβάστε ακόμα

“Μήνυση σε Σιδηρόπουλο και Μανούχο για αλλοίωση και παράνομο στοιχηματισμό”

Καμία δημοσίευση για προβολή