Κούγιας: Έχουν κάνει “εγκλήματα” οι Μαρτίνς, Μαρτίνεθ και Κορδόν – Θα κάνουμε ομάδα που θα κερδίζει διαιτητή και VAR

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας μετά τη νίκη με 2-1 επί του Άρη μίλησε για ‘εγκλήματα’ που έχουν κάνει οι Μαρτίνς, Μαρτίνεθ και Κορδόν!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στο Κλ. Βικελίδης:

«Παρά τα προβλήματα και μιλάμε για απίστευες διατησίες, η νίκη ήταν ένα μήνυμα για όλους τον κόσμο τον Ολυμπακού. Ο Ολυμπιακός βήμα βήμα σε σύντομο χρονικό διαστημα θα είναι αυτός που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Ο Ζέλσον Μαρτίνς σε λίγο καιρό θα τον χαίρεται όλη η Ελλάδα. Όλα τα προβληματα τα λύνει ο Μαρινάκης όταν είναι αδύνατο να λυθούν. Τις τελευταίες ημέρες με δικές του ενέργειες ήρθαν οι Τσικίνιο και Όρτα.

Θα κάνουμε οπωσδήποτε άλλες δύο μεταγραφές. Δεν θα πρέπει να ξεγράφουμε τα παιδιά που καμάρωσε σήμερα όλη η Ελλάδα. Όλοι καμάρωσαν τον Ρέτσο και τον Ντόι, που τις προηγούμενες μέρες είχαν αμφισβητηθεί. Να ‘οικοδομήσουμε’ στους Έλληνες και τα αποδυτήρια να μιλάνε ελληνικά. Υπάρχει ένα πλάνο.

Θα το δείτε ότι σιγά σιγά ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει κορμό. Κάποιοι δανεικοί πρέπει να φύγουν. Γεμίσαμε μέτριους δανεικούς. Έχω στεναχωρηθεί και έχω μάθει τα εκκατομμύρια που, ήταν εισηγήσεις υποτίθεται μεγάλων προπονητών και τεχνικών διευθυντών. Θα σταματήσει αυτό το πήγαινε έλα, το φύγε εσύ, έλα εσύ. Μην ξεγράφει κανείς τον Ολυμπιακό από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Ζέλσον Μαρτίνς και τη συνέχεια σχολίασε: «Πρόκειται για έναν τεράστιο παίκτη. Δεν είναι τυχαίο που αγοράστηκε από τη Μονακό. Δεν είναι κάτι τυχαίο. Είναι μία συνδυασμένη προσπάθεια, του Άλβες και του Βαγγέλη Μαρινάκη, που ‘καθάρισε’ τις μεταγραφές και του Όρτα και του Τσικίνιο.

Πήρατε ένα μικρό δείγμα από τον Ναβάρο. Θα αναδειχθεί και αυτός. Θα γυρίσει ο Ελ Καμπί και θα επιστρέψει από τον τραυματισμό αυτός ο τεράστιος παίκτης, Ελ Αραμπί. Θα τον πάρουμε τον στόπερ που θέλουμε τις επόμενες μέρες. Να απαλλαγούμε από τα ‘εγκλήματα’ που έχουν κάνει οι Μαρτίνς, Μαρτίνεθ και Κορδόν. Θα κάνουμε μία ομάδα που θα κερδίζει τον διαιτητή και το VAR».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή