Κουπτσίδης: “Θα έπρεπε ο Κλάτενμπεργκ να ενημερώσει την ΕΠΟ για τις απειλές και το θέμα να πάει στην Επιτροπή Δεοντολογίας”

ΙΝΤΙΜΕ / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δ. Κουπτσίδης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο σχετικά με την ολιστική μελέτη, τον Κλάτενμπεργκ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Για την ολιστική μελέτη: “Υπήρξε επικοινωνία με την UEFA και γίνονταν διορθώσεις, πήγαιναν κείμενα και γυρνούσαν με κάποιες παρατηρήσεις. Αν κάτι έχει αλλάξει πρέπει να έρθει σε ΓΣ. Δεν ευθύνεται η ΕΠΟ για την καθυστέρηση. Αφήνονται υπονοούμενα ότι δεν θέλει η ΕΠΟ να εφαρμόσει την ολιστική μελέτη. Έχουμε να εισπράττουμε χρήματα που είναι δεσμευμένα από δράσεις, άρα έχουμε λόγο να προχωρήσει η ολιστική μελέτη. Η ολιστική παραμένει σε εκκρεμότητα. Αυτά που ψηφίστηκαν ήταν συγκεκριμένα. Οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, που ήταν παρόντες στη ΓΣ στις 27/8 δεν έφεραν καμία διαφωνία. Στο τέλος μας ευχαρίστησαν. Ήμουν παρών στις συναντήσεις.”

Για το καταστατικό της ΕΠΟ: “Υπάρχουν θέματα του καταστατικού που έρχονται σε αντίθεση με το νόμο. Υπάρχουν πολλές εκλογές σε Ενλωσεις και λόγω του μητρώου ενδεχομένως μια Ένωση να έχει 60 σωματεία και να ψηφίσουν έξι. Ποιο καταστατικό ισχύει στην ΕΠΟ δεν μπορώ να το πω εγώ. Είναι θέμα νομικής ερμηνείας.”

Για τον Κλάτενμπεργκ και τις απειλές που δέχεται: “Εντελώς παράδοξο ένας άνθρωπος να αμοίβεται από την ομοσπονδία και να μην την ενημερώνει και να πηγαίνει σε έναν πολιτειακό παράγοντα. Απαξιώνει την Εκτελεστική Επιτροπή και βρίσκει χρόνο για να συναντιέται με έναν πολιτειακό παράγοντα. Σαφώς έπρεπε να ενημερωθεί η ΕΠΟ να πάει το θέμα στην Ειτροπή Δεοντολογιάς, αν υπάρχουν στοιχεία. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας. Ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει ενημερώσει κανέναν.”

Για την επαγγελματική διαιτησία και τον Αυγενάκη: “Ποιος θα πληρώνει την επαγγελματική διαιτησία; Η ΕΠΟ δεν μπορεί να πληρώσει. Θα πληρώσει η λίγκα ή το κράτος; Έχουμε γεμίσει με κάποιους απίθανους από το Αζερμπαϊτζάν. Έχουν υποβαθμιστεί οι έλληνες διαιτητές. Θα καταστραφεί η ελληνική διαιτησία αν μείνει ο Κλάτενμπεργκ για δύο χρόνια. Φασιστική η αντίληψή του ότι όποιος διαμαρτυρηθεί θα τιμωρείται. Είναι προσβλητικό να φέρεται με αυτόν τον τρόπο. Επιθυμία του Αυγενάκη είναι η παραμονή του Κλάτενμπεργκ. Νομίζει ότι μια ζωή θα είναι ένοικος του υπουργείου; Mας μιλάει απαξιωτικά, μας λέει “εμαπομείναντες”.  Οδηγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο “grexit”. Aν θέλει να μας καταργήσει ας μας καταργήσει. Ασχολείται μόνο μες τον ποδόσφαιρο λεw κι έχει γίνει όλο το έγκλημα εδώ. Θα τον καταργήσει ο λάος. Μας απαξιώνει λες και είναι ο αυτοκράτορας.”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή