Κρητικό FREEWIN γλέντι στα Ανώγεια

Πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ διασκεδάζουν με ζωντανή Κρητική μουσική
Print Friendly, PDF & Email

Στους ρυθμούς του FREEWIN κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα με τους παίκτες να διεκδικούν δωρεάν έως 100.000 ευρώ* κάθε ημέρα, μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Η ζωντανή ορχήστρα στο κατάστημα ΟΠΑΠ στα Ανώγεια

Στα Ανώγεια του Ρεθύμνου της Κρήτης, οι κάτοικοι του χωριού γιόρτασαν με μοναδικό τρόπο την έλευση του FREEWIN χορεύοντας, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας έξω από το τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ. Με ζωντανή μουσική και υπό τους ήχους της Κρητικής λύρας και των παραδοσιακών μαντινάδων, γνώρισαν το FREEWIN μέσα σε ένα υπέροχο τοπίο ανάμεσα στα βουνά, ενώ δοκίμασαν και τοπικές, παραδοσιακές λιχουδιές.

Πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ διασκεδάζουν με ζωντανή Κρητική μουσική

Σε υψόμετρο 800 μέτρων, οι κάτοικοι των Ανωγείων πέρασαν ένα μοναδικό βράδυ αναδεικνύοντας την κουλτούρα της περιοχής αλλά και τους μοναδικούς της χορούς, ενώ μια τυχερή νικήτρια κέρδισε κι ένα δώρο μετά από κλήρωση.

Πελάτες του καταστήματος ΟΠΑΠ διασκεδάζουν με ζωντανή Κρητική μουσική

Δείτε το βίντεο

 

Το νέο δωρεάν FREEWIN* σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις έως και 100.000 ευρώ κάθε ημέρα. Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Πελάτης του καταστήματος ΟΠΑΠ συμμετέχει στο FREEWIN

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN.

O Γιώργος Σαμαράς, Head of Sales των OPAP Stores, μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ΟΠΑΠ στα Ανώγεια Αντώνη Κοντόκαλο και την νικήτρια της κλήρωσης

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

H ομάδα Pr & Μedia Relations του ΟΠΑΠ με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή