Βακάλης: “Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, η άκρως επιζήμια παρεούλα της διαιτησίας επιβάλλεται να αποπεμφθεί”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, με αφορμή τους νέους πίνακες διαιτησίας, ζητεί με δήλωση του την αποπομπή του Κλάτενμπεργκ και των υπόλοιπων μελών της ΚΕΔ.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Περιμένοντας να ξημερώσει η επόμενη ημέρα κ αφήνοντας να περάσει ο εκνευρισμός της προηγούμενης … που δυστυχώς δεν πέρασε αλλά μεγάλωσε… κ πως θα μπορούσε να μην συμβεί αυτό όταν στο ενδιάμεσο διάστημα προσπάθησα να κάνω έναν γρήγορο απολογισμό της θητείας Κλάτεμπεργκ κ των συν αυτώ…για να καταλάβω το τι έχει γίνει. 

Επικοινωνιακή τακτική (μέχρι εκεί που τον έπαιρνε) , δημόσιες σχέσεις ( μέχρι εκεί που τον έπαιρνε) , αλαζονεία…, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ κ ΤΠΤ άλλο. Οσο κ να προσπαθήσει κανείς,  να ισοσκελίσει το έργο που παρήγαγε με αυτά που έλαβε , ΔΕΝ θα το καταφέρει ποτέ!  Η ζυγαριά θα γείρει ορμητικά προς την δεύτερη πλευρά!   

Η προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία είναι αόρατη. Αντίθετα η  ζημιά που προκάλεσε, άκρως ευδιάκριτη. Η δε πολυπόθητη  ανάπτυξη ακόμα αναζητείται  κ η επίτευξη της θα γίνεται ολοένα  κ δυσκολότερη , αφού επικρατεί κ διογκώνεται η διάλυση. Αυτό το “πράγμα” δεν μπορεί να λέγεται Ελληνική Διαιτησία. Ισως κάτι άλλο….   

Σαν ΕΠΣ Σάμου κ προσωπικά εγώ κ με οποιαδήποτε ιδιότητα μου είναι γνωστό οτι ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν ασχοληθήκαμε ούτε με την Διαιτησία , ούτε με τους Διαιτητές, ούτε με τους Πίνακες,ούτε κ μπήκαμε ποτέ στην διαδικασία επηρεασμών που πάντα υπήρχαν στον χώρο, αναγνωρίζοντας κ σεβόμενοι τον διακριτό ρόλο των εξουσιών.

Η όποια ίσως τυχόν ανάμειξη μας θα αφορούσε μόνο πειθαρχικά ζητήματα κ συμπεριφορών, όπως κ θα έπρεπε δλδ.   Η σημερινή κατάσταση όμως είναι  χαοτική κ εξοργιστική κ απαιτεί αντίδραση.   

Σαν ΕΠΣ κ για πρώτη φορά έχουμε φοβερό  πρόβλημα με  τον αριθμό των Διαιτητών . Κ δεν είναι συμπτωματικό αφού το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι περισσότερες των Ενώσεων.

Κ πως να μην συμβαίνει αυτό αφού δεν υπάρχει εξέλιξη των Διαιτητών;   

Πως να συμβεί αυτό όταν οι νεότεροι βλέπουν τον  εντελώς αναίτιο αποκεφαλισμό του παλαιότερου που ήταν υπόδειγμα γι’ αυτούς;

Όταν βλέπουν το ήθος, την τιμιότητα κ την γνώση να ηττούνται με τόση ευκολία κ καταλαβαίνουν οτι επικρατούν η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ κ η εκδικητικότητα, η έξοδος είναι μονόδρομος για τα παιδιά αυτά!

Θύμα είχαμε κ εμείς κ η απόρροια της αναίτιας σφαγής του, ίσως προκαλέσει κ την διάλυση της ήδη προβληματικής (ως προς τον αριθμό) της Διαιτησίας στον ακριτικό Νομό μας.  

 Κ αυτό που μ εκνευρίζει περισσότερο απ όλα… είναι οτι τον -τους χρυσοπληρώσαμε κ απο πάνω για όλα αυτά!!!!

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, αν όλη αυτή η άκρως επιζήμια παρεούλα, δεν εκδηλώσει αυτοβούλως το φιλότιμο κ δεν φύγει μόνη της , επιβάλλεται να αποπεμφθεί … με όση περισσότερη αγένεια διαθέτετε, απο  εσάς!!!  

Και η διάδοχη κατάσταση θα πρέπει να αναθεωρήσει  αποκαθιστώντας  ΑΜΕΣΑ τις αδικίες κ ν’ ασχοληθεί με την ανάπτυξη κι εξέλιξη της Ελληνικής διαιτησίας!!!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή