Λαϊκό Λαχείο: Ειδική κλήρωση την Παρασκευή με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ σε έναν τυχερό – Όλοι οι λαχνοί με τον νικητήριο λήγοντα θα κερδίσουν 50 ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

 

Έναν σίγουρο νικητή που θα κερδίσει 100.000 ευρώ θα αναδείξει, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, το Λαϊκό Λαχείο. Εκτός από το εγγυημένο έπαθλο των 100.000 ευρώ, η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού θα μοιράσει, επίσης, κέρδη 50 ευρώ σε όλους τους λαχνούς που θα φέρουν τον νικητήριο λήγοντα.

Επιπλέον, οι λαχνοί που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές θα κερδίσουν 500 ευρώ, ενώ οι 119 λαχνοί σε κάθε σειρά που προκύπτουν αυτόματα από τον τυχερό λαχνό της κλήρωσης θα κερδίσουν από 100 ευρώ.

 

Την Παρασκευή στις 19:00 η κλήρωση

Η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 19:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του παιχνιδιού μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους από καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος της πεντάδας ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ κάθε τεμάχιο κοστίζει 2 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή