Λάκοβιτς: Το εκλογικό σύστημα αλλάζει μόνο με απόφαση της ΓΣ της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση του επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA, Zόραν Λάκοβιτς με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ευάγγελο Γραμμένο.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν ο χρόνος τέλεσης αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών της ομοσπονδίας, η ολιστική μελέτη των διεθνών συνομοσπονδιών για το ελληνικό ποδόσφαιρο και η σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Ο Λάκοβιτς ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το ζήτημα της αλλαγής του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ, τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αλλαγές χωρίς τη συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης, παρόλα αυτά δεν έδωσε καμία εγγύηση για τον χρόνο τέλεσης των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΓΣ της ΕΠΟ αποφάσισε οι επόμενες εκλογές να γίνουν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2020, ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει να γίνουν εντός του επόμενου Οκτωβρίου, ενώ ο Ολυμπιακός, ο Τ. Αγραφιώτης και η ΕΠΣ Πειραιά έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας οι εκλογές να γίνουν τον Αύγουστο του 2021.

Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της UEFA κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει ζήτημα διορισμού νέας Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ.


Διαβάστε τι έγινε στη συνάντηση Αυγενάκη – Λάκοβιτς

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή