Λεουτσάκος: ”Πάγιο αίτημα να πάρουν οι ομάδες ποσοστό από το στοίχημα, η ΕΡΤ να ενισχύσει περισσότερο τις ομάδες της SL2 και της FL”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Super League 2 Football league, Λεωνίδας Λεουτσάκος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Eλεύθερο” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικείμενη συνάντηση με την ΕΡΤ και το ποσοστό από τις στοιχηματικές που αναμένεται να πάρουν οι ομάδες.

Απόσπασμα των όσων είπε:

«Η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θα πρέπει να ενισχύσει περισσότερο τις ομάδες της SL2 και της Football League. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εκ νέου συνάντηση. Οι ομάδες αυτές εκπροσωπούν σχεδόν όλους τους Νομούς της χώρας. Δε θα έχουν εισιτήρια,δεν υπάρχουν έσοδα, έχουμε και το επιπρόσθετο πρόβλημα με τον covid και αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει αυτές οι ομάδες να ενισχυθούν.

Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του Προέδρου, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα δικό μου και προφανώς των ομάδων, να έχουν ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις ομάδες στα κουπόνια, χωρίς να έχουν οι ομάδες καμία απολύτως οικονομική απολαβή. Τα ποσά δεν έχουν κλειδώσει ακόμη. Με βάση αυτά που ακουστηκαν, οι ομάδες της FL θα ενισχυθούν με ένα ποσό κοντά στις 225.000 ευρώ και οι ομάδες της SL2 κοντά στις 300.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή